Skip to main content

Training: Onderhandelen op je werk.

In de maanden april en mei zullen we weer de training Salarisonderhandeling organiseren. Na deze training ben je goed voorbereid op de onderhandelingsgesprekken op je nieuwe werkplek.

Heel handig dus voor de bijna klare aios, maar wordt ook erg aangeraden voor een aios die pas over anderhalf jaar klaar is! De training wordt maar één keer per jaar gegeven, dus pak nu je kans.

Vanwege het succes van vorige jaren zal de training ook dit jaar weer digitaal worden gegeven. Ook zullen er vier in plaats van drie data beschikbaar zijn.

  • Voor wie: aios ouderengeneeskunde alle jaren, maar vooral voor 2e- en 3e-jaars aios
  • Wanneer: woensdag 10 april (VOL), donderdag 25 april, vrijdag 10 mei 18.00-21.00u en dit jaar nieuw zaterdag 25 mei 10.00-13.00
  • Waar: digitaal
  • Kosten: €50,00 waarbij al een korting vanuit VASON is geregeld. Helaas is declaratie van de kosten bij de SBOH niet mogelijk.
  • Inschrijven via onderstaand formulier.

Let op: houd rekening met onderwijsdagen en reistijd naar huis. Door de opleidingsinstituten wordt het niet op prijs gesteld wanneer aios eerder vertrekken om de training te kunnen bijwonen. Wel zal er bij de avonden wat tijd zijn om je eten op te warmen en daarna te eten.

Er zijn 4 data beschikbaar, er zijn 20 plekken beschikbaar per datum. Wees op tijd met inschrijven. Als het aantal deelnemers wordt overschreden voordat het formulier gesloten is, dan zullen we je eerst proberen te plaatsen bij je tweede keuze. Als dat niet lukt, nemen we contact met je op.  

Hopelijk tot bij de training!

Wil je op de reservelijst? Mail dan naar activiteitenvason@gmail.com.

 

Aanmelding: Onderhandelen op het werk

Ongeldig e-mailadres
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Cursus onderhandelen op het werk - € 50.00
€ 0.00 Ongeldige invoer
 

Klik op de knop hieronder om direct te betalen met iDEAL.